IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Нови машини и материали дават на мебелите „зелена светлина” към пазара

Иновативните инженерни решения, представени на Техномебел, чертаят нови перспективи за автоматизация, дори роботизация на някои дейности в дървообработващата и мебелната индустрия, казват организаторите на изложбата

09:17 | 19.03.09 г.
Автор - снимка
Създател
Нови машини и материали дават на мебелите „зелена светлина” към пазара

От 25 до 29 март изложбените павилиони на Интер Експо Център – София ще бъдат витрина за потенциала, уникалните продукти и офертите, с които се обръщат към света специалистите от дървообработващата и мебелната промишленост.

Тази година на международната специализирана изложба Техномебел, чийто медиен партньор е Investor.bg, повече от 100 фирми лидери в бранша ще заинтригуват с голямо разнообразие от продукти и услуги. Те представят експонати (почти 40 браншови профила) на над 400 компании от 24 държави, обединени общо в две групи: машини и инструменти за обработка на дървесина и производство на мебели и материали и аксесоари за мебелната промишленост.

Всяка от групите предлага на предприемачите възможности за сравнение и богат избор - различни модели машини и технологични линии (за сглобяване, монтаж, опаковане, за тапициране и мека мебел и др.), оборудване (сушилни, камери, кабини, подемно-транспортни линии и др.), обков, детайли и елементи (механизми, вратички, крака, матраци, рамки и основи) и материали, аксесоари и консумативи за производство, тапициране или повърхностна обработка на мебели.

Иновативните инженерни решения, представени на Техномебел, чертаят нови перспективи за автоматизация, дори роботизация на някои дейности в дървообработващата и мебелната индустрия, казват организаторите на изложбата.

В рамките на Техномебел за първи път в България ще се проведе и специализиран салон за лесовъдство, горска техника и технологии Технофорест 2009. Професионалната аудитория ще обсъди актуални проблеми в бранша на семинар на тема „Дървесина и енергия – новите възможности в условия на криза”.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:38 | 30.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още