IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Отвориха ценовите оферти по три обществени поръчки на администрацията

По две от поръчките до отваряне на ценовата оферта е допуснат само един кандидат

17:31 | 05.03.09 г.
Автор - снимка
Създател
Отвориха ценовите оферти по три обществени поръчки на администрацията

Днес бяха отворени ценовите оферти на допуснатите участници в три обществени поръчки, обявени от Министерството на държавната администрация и административната реформа (МДААР), съобщиха от ведомството.

„ПрайсуотърхаусКупърс - България“ ЕООД е участникът, допуснат до отваряне на ценовите оферти в обществената поръчка с предмет „Преглед на организацията в ключови звена на българската държавна администрация, отговарящи за разработването и прилагането на политики, свързани с Лисабонската стратегия“. Предложената цена е 412 500 лв. без ДДС.

Останалите участници не са били допуснати до отваряне на ценовите оферти поради несъответствие на представените документи с изискванията на възложителя.

„Арнаудов Консулт“ ЕООД е участникът, допуснат до отваряне на ценовите оферти в процедурата за сключване на рамково споразумение с предмет „Осъществяване на независим строителен надзор по време на строителството на обекти, възлагани от МДААР за ремонтиране и полагане на асфалтова настилка и съпътстващата я инфраструктура на ГКПП - Калотина“. Предложената цена е 42 820 лв. без ДДС.

И при тази поръчка останалите участници не са допуснати до отваряне на ценовите оферти заради несъответствие на представените документи с изискванията на възложителя.

Ценовите оферти на участниците в процедурата за сключване на рамково споразумение с предмет „Провеждане на обучения за държавната администрация по прилагането на Закона за електронно управление и свързаните с него новоизградени системи на електронното правителство“ са следните: Обединение „Международен колеж и партньори“ предлага цена 81 055 лв. без ДДС, а „Сиела Софт енд Паблишинг“ АД - 79 983,50 лв. без ДДС.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:03 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още