IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дружество на Енемона с два договора за обществена поръчка за 60,5 млн. лв.

Срокът на изпълнение на договорите е 24 месеца от стартиране на строително-монтажните работи

18:03 | 18.02.09 г.
Дружество на Енемона с два договора за обществена поръчка за 60,5 млн. лв.

СИМ 2008 ДЗЗД, дружество по Закона за задълженията и договорите, в което Енемона АД е съдружник съвместно с Агромах ЕООД, е спечелило обществена поръчка, съгласно Закона за обществените поръчки, подадена от кмета на община Симитли, съобщи Енемона АД чрез Бюлетин Investor.bg.

Със СИМ 2008 са сключени два договора за възлагане на обществена поръчка за изпълнение на строително-монтажни работи на обекти. Първият договор е на стойност 36,1 млн. лв. без ДДС, разделен на пет лота, като всеки един от тях включва изграждането на главен клон, второстепенни клонове към него и водопроводна мрежа.

Вторият договор е на стойност 24,4 млн. лв. без ДДС, разделен на четири лота, три от които включват изграждането на главен клон, второстепенни клонове към него и водопроводната мрежа. Единият от лотовете е за изграждане на колектор за отвеждане на пречистените битови отпадни води от ПСОВ, с. Крупник до река Струма.

Срокът на изпълнение на договорите е 24 месеца от стартиране на строително-монтажните работи.

На 8 януари публичната компания съобщи, че е сключила договор за предпроектни проучвания, проектиране, изграждане и пускане в експлоатация на административна сграда на стойност над 100 млн. лв.

Енемона планира да привлече до 30 млн. лв. чрез издаване на привилегировани акции на БФБ-София.

Днес 531 акции на Енемона АД смениха притежателя си при цена 6,8 лева или с 2,86 на сто по-евтино спрямо вчера.

Свързани компании:

Енемона АД(E4A)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:28 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още