IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Красимир Стефанов е новият изпълнителен директор на НАП

Мария Мургина е освободена от поста изпълнителен директор на НАП със същото решение на Министерски съвет

13:01 | 17.02.09 г.
Красимир Стефанов е новият изпълнителен директор на НАП

Красимир Стефанов е назначен за изпълнителен директор на Националната агенция за приходите (НАП) с решение на Министерски съвет от 16 февруари 2009 г., съобщиха от Централното управление на агенцията.

Досега Стефанов беше заместник-изпълнителен директор на НАП, като отговаряше за оперативната дейност на агенцията.

Красимир Стефанов е в системата на данъчната администрация от 1996 г., като първоначално е данъчен инспектор в Данъчно подразделение „Илинден” към Териториална данъчна дирекция (ТДД) София-град. От 1998 г. е в ТДД “Големи данъкоплатци”, където през 2000 г. става началник отдел “Ревизии”. Роден е на 29 април 1971 г. Завършил е УННС-София със специалност “Стопанско управление и администрация”.

Мария Мургина е освободена от поста изпълнителен директор на НАП със същото решение на Министерски съвет, се посочва още в съобщението. Тя подаде оставка на 12 февруари, като се смята, че причината е в разразилия се скандал с източване на ДДС в големи размери.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:24 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още