IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Първа международна машиностроителна изложба започва в София на 18 февруари

Участниците в MachTech Expo са специализирани в технологична разработка и производство на металорежещи машини, електро- и мотокари, товароповдигащи приспособления, хидравлични елементи и системи, алуминиеви, чугунени и стоманени отливки, формовъчни и друг

11:20 | 16.02.09 г.
Автор - снимка
Създател
Първа международна машиностроителна изложба започва в София на 18 февруари

Първата международна специализирана изложба в столицата MachTech Expo ще се проведе от 18 до 21 февруари 2009 г. в Интер Експо Център. Нейни организатори са Агенция Булгарреклама и Българска браншова камара – Машиностроене, а медиен партньор е Investor.bg. 

Участниците в MachTech Expo са специализирани в технологична разработка и производство на металорежещи машини, електро- и мотокари, товароповдигащи приспособления, хидравлични елементи и системи, алуминиеви, чугунени и стоманени отливки, формовъчни и други смеси.

Сред експонатите ще има и заваръчна техника, инструменти в областта на автомобилостроенето, ротационни металообработващи инструменти и др. Водещи предприятия за производство, преработка, ремонт и модернизация на металорежещи машини с цифрово програмно управление и за вертикални обработващи центри са основни в списъка на изложителите. Стругове и центри с уникалната система за управление WinMax, която позволява икономично производство на малко-серийни детайли с лесен за ползване софтуер на български език също ще бъдат сред експонатите на MachTech Expo.

Посетителите ще добият впечатления за работата на съвременните модели машини с внедрени система за управление на качеството (на база на международния стандарт БДС EN ISO 9001:2001) и система за управление на здравето и безопасността (OHSAS 18001).

МachTech Expo ще се проведе паралелно с 3-ото издание на международната специализирана изложба Транспорт и логистика. Изложбите са отворени за посетители от 10:00 до 18:00 ч., а на 21.02 – до 16:00 ч. Мястото е Интер Експо и Конгресен Център – София на бул. „Цариградско шосе” 147.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:24 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още