IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Преглед на печата за 25 декември

08:46 | 25.12.08 г.
Автор - снимка
Създател
Преглед на печата за 25 декември

ЦСКА и "Титан АС" парафираха споразумение
в. Новинар

Няколко часа преди Бъдни вечер Ликвидатора Сашо Томов и хората от "Кралете на боклука" - "Титан АС" парафираха предварителен договор за продажбата на ЦСКА. Новината веднага бе коректно съобщена от официалния сайт на клуба, където изтече съобщение: "Днес в 13.30 часа бе подписан предварителен договор с фирма "Титан АС" за придобиване акциите на ПФК ЦСКА ЕАД.

Договорът осигурява 3-месечен ексклузивитет на представителите на "Титан АС", се казва в част от него. От клуба разясниха, че това е предварителен договор за лоялност, който стопира преговори на ЦСКА с други купувачи. "Реално, сделка може и да няма или след три месеца, да не се случи", заявиха за "Новинар" от ръководството на шампионите. Тепърва в клуба ще текат по-обстойни одити, който ще разкрият пълното състояние на ЦСКА във финансов и материален аспект.

Борисов: Със Станишев ще работим заедно, но няма да правим коалиция
в. Дневник

Много им се иска на много хора да се налива в съзнанието на хората, че ще отидем на коалиция с БСП и това обяснява днешните коментари по повод откриването на Южната дъга на Околовръстния път от премиера Станишев и мен, каза в сряда сутринта по Би Ти Ви кметът на София и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов. Ние сме избрани за премиер и за кмет и трябва да работим заедно всеки ден, добави той. Това обаче не означавало, че се готви политическа коалиция.

"Предстои ни със Станишев през януари ще правим първа копка на завод за боклука, както и да откриваме други проекти важни за София. За Северната тангента трябва да кандидатстваме за европейски пари, за да стане като Южната дъга", обобщи общите задачи с премиера столичният кмет.

Шейхове ядат наши домати и ягоди
в. Стандарт

България може да изнася в Азия домати и ягоди. Правителството ни води преговори за продажба на земеделски стоки в арабските страни, Русия и Украйна. Това съобщи земеделският министър Валери Цветанов на заключителната си годишна пресконференция. Водят се и преговори за износ на наш тютюн в Египет. Заедно с Гърция пък ще пласираме нерафинирано олио в арабските страни. България е и в топ три на износителите на зърно тази година, похвали се Цветанов.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:01 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още