IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

ЧЕЗ няма да спира тока по празниците

В края на миналата седмица ДКЕВР препоръча на енергийните дружества да не извършват планови и наказателни изключвания на тока по празниците

13:41 | 17.12.08 г.
Автор - снимка
Създател
ЧЕЗ няма да спира тока по празниците

В периода от 19 декември 2008 г. до 5 януари 2009 г. няма да се провеждат планови изключвания и няма да се преустановяват прекъсванията на потребителите с не платени задължения, съобщиха от ЧЕЗ Разпределение България.

В този период може да има само прекъсвания за отстраняване на аварии при извънредни ситуации. По време на празниците ще бъде удвоен съставът на дежурните екипи като ще бъде мобилизиран и целият състав от ремонтно аварийния персонал при сериозна аварийна ситуация, се казва в съобщението на компанията.

Компанията поддържа и 24 часова гореща телефонна линия.

В края на миналата седмица Държавната комисия за енергийно и водно регулиране препоръча на енергийните дружества да не извършват планови и наказателни изключвания на електрическата енергия през наближаващите Коледни и Новогодишни празници, като изиска от енергийните компании до 22 декември да представят в комисията подробна информация за планираните действия.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:13 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още