IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Investor.bg улеснява достъпа до изискващите регистрация услуги

Регистрацията в Investor.bg е безплатна, като заради новите изисквания на БФБ-София прибягваме до обединяване на регистрациите в Компании и във форума на сайта

11:43 | 17.12.08 г.
Автор - снимка
Създател
Investor.bg улеснява достъпа до изискващите регистрация услуги

Уважаеми потребители,

Поради промяна на политиката на БФБ-София АД ви уведомяваме, че след 01.01.2009 година котировките на търгуваните компании, както и стойностите на борсовите индекси, ще могат да бъдат наблюдавани в реално време единствено от регистрирани потребители. В противен случай посочените данни ще могат да бъдат наблюдавани със закъснение от 15 минути.

Регистрацията в Investor.bg е безплатна, като заради новите изисквания прибягваме до обединяване на регистрациите в Компании и във форума на сайта.

Ако вече имате регистрация за форума на Investor.bg не е нужно да правите каквато и да е промяна по нея. Тя ще ви е достатъчна, за да ползвате услугата за достъп до информация за сделките в реално време.

В случай че имате регистрация за услугите ни „Портфейли“ и „Обзори“, се налага да преминете през следните стъпки:

1. Регистрирайте се като потребител във форума на Investor.bg от ТУК. Ако вече имате регистрация във форума, не е нужно да правите нова! Само влезте с потребителското си име и парола от панела за вход от която и да е страница на сайта. 

2. Кликнете ТУК и въведете потребителското име и парола от старата ви регистрация за "Портфейли" и "Обзори".

3. Информацията от регистрацията ви за „Портфейли“ и „Обзори“ вече е прехвърлена в регистрацията ви на потребител на форума. Тази информация остава конфиденциална и достъп до нея продължавате да имате единствено вие.

В момента екипът ни работи и по проблемите със забавения достъп до секция Коментари. Благодарим за разбирането и се извиняваме за причиненото неудобство!

Поздрави от екипа на Investor.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:20 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още