IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Пътната агенция назначи съветник по международните отношения

Манел Риера е бил съветник на трима каталунски министри, както и на кметове в областта на стратегическото планиране и инфраструктурата

12:04 | 09.12.08 г.
Автор - снимка
Създател
Пътната агенция назначи съветник по международните отношения

Изпълнителният директор на Национална агенция „Пътна инфраструктура” (НАПИ) назначи Манел Риера за свой съветник по международните отношения, съобщиха от агенцията.

Целта е мобилизиране на дейностите по оперативните програми и проектите с европейско финансиране и организиране на целия административен капацитет на агенцията в управлението им. Манел Риера ще консултира изпълнителния директор в областта на имидж-комуникацията и международните отношения и маркетинг в рамките на Европейската общност.

Риера е завършил право в Барселона. До 2003 г. е бил съветник на министъра на общественото строителство, министъра на околната среда и министъра на публичната администрация в правителство на Каталуния. Консултирал е и изработването на генерален план на Каталуния. От 2003 г. досега работи като съветник на много каталунски и български кметове в областта на стратегическото планиране и инфраструктурата.

Първата задача, по която той ще работи в агенцията, е подготовката на международна конференция, която ще се проведе в началото на 2009 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:14 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още