IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Мутафчиев обещава стабилност в железниците

През изминаващата седмица работниците на „Централна гара София” заплашиха да започнат стачка заради неполучени заплати

13:02 | 07.12.08 г.
Автор - снимка
Създател
Мутафчиев обещава стабилност в железниците

Договорените 94 млн. лв. от бюджет 2009-та ще гарантират определена стабилност в железницата, каза пред журналисти днес транспортният министър Петър Мутафчиев.

Той уточни, че се надява тези средства да бъдат допълнени от излишъка на бюджет 2008-ма, с които да се реализира Програмата за развитие на железопътния транспорт, под която подписите си са сложили народни представители от трите парламентарни групи на управляващата коалиция и министъра на финансите. Мутафчиев участва във форума за представяне на напредъка на оперативна програма "Транспорт" в София.

През изминаващата седмица работниците на „Централна гара София” заплашиха да започнат стачка заради неполучени заплати. След предупреждението и едночасов протест в петък железниците обявиха, че започват изплащането на заплатите за октомври. До сряда се очаква всички дължими плащания да бъдат извършени.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:40 | 02.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още