IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Пускат двупосочно движението през пътен възел Коритна на 12 декември

След пускането на двупосочното движение през пътния възел ще отпадне необходимостта от отклоняване на автомобилите през Златна Панега

13:41 | 02.12.08 г.
Автор - снимка
Създател
Пускат двупосочно движението през пътен възел Коритна на 12 декември

На 12 декември ще се отвори двупосочно движението през пътен възел “Коритна” до Ябланица, съобщиха от Национална агенция „Пътна инфраструктура“ след проведено днес работно съвещание на обекта.

Директорът на дирекция „Оперативен контрол и управление на риска” в НАПИ Дончо Атанасов посети “Коритна” и с. Брестница във връзка с довършителните работи и ангажимента на агенцията да отвори еднопосочно “Коритна” на 3 декември.

Поради факта, че довършителните работи по участъка в с. Брестница са в края си, НАПИ е готова за окончателно откриване на “Коритна” двупосочно на 12 декември. Пускането на еднопосочен трафик няма да се наложи.

След пускането на двупосочното движение през пътния възел ще отпадне необходимостта от отклоняване на автомобилите през Златна Панега.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:29 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още