IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Община Трън дава 219 хил. лв. за проектиране на водната инфраструктура

От общината искат проектите да включват реконструкция и разширение на съществуващата водопроводна мрежа, разширение на канализационната мрежа и изграждане на пречиствателна станция за отпадъчни води

12:48 | 26.11.08 г.
Автор - снимка
Създател
Община Трън дава 219 хил. лв. за проектиране на водната инфраструктура

Община Трън възнамерява да отпусне до 218 500 лв. без данък добавена стойност (ДДС) за проектиране на инфраструктурата на водния сектор в гр. Трън, става ясно от обявление в Агенцията по обществени поръчки.

Община Трън е открила процедура по избор на фирма, която да изготви идеен, технически и работен проект за инфраструктурата на водния сектор в град Трън.

От общината искат проектите да включват реконструкция и разширение на съществуващата водопроводна мрежа, разширение на канализационната мрежа и изграждане на пречиствателна станция за отпадъчни води.

Крайният срок за изпълнение на обществената поръчка е 15 юни 2009 г.

Фирмите, желаещи да участват в откритата процедура за възлагането на поръчката, трябва да подадат документация до 12 януари 2009 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:15 | 01.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още