IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Кметът на Троян: Все още няма съкращения заради кризата

От изпратено опровержение става ясно, че изказването на кмета е цитирано некоректно като „масови съкращения заради кризата“

16:35 | 21.11.08 г.
Автор - снимка
Създател
Кметът на Троян: Все още няма съкращения заради кризата

„Все още съкращения в Троян заради кризата няма. Наистина вече месец заводът за електромотори Елма АД не работи. Това е едно емблематично за града предприятие, в което преди години работеха близо 2 400 човека, а в момента работят само 400. Поетапни съкращения обмисля друга голяма троянска фирма - Машстрой“.

Това са точните думи на кмета на Троян Минко Акимов на проведена днес пресконференция в града, заявиха за Investor.bg от общината, опровергавайки по този начин публикуваната по-рано днес информация от агенция Фокус за масови съкращения в завода.

От изпратеното опровержение става ясно, че изказването на кмета е цитирано некоректно като „масови съкращения заради кризата“.

„Троянецът е предприемчив, а троянските ръководители винаги са реагирали отговорно в критични ситуации, така че аз съм убеден, че и сега ще успеем по най-добрия начин да се справим с последиците от кризата“, е добавил по време на пресконференцията Минко Акимов.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:21 | 01.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още