IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

МДААР получава 12,35 млн. лв. за компютри, електронни заседания и ремонти

8 млн. лв. ще се използват за закупуване на копирна техника, компютри, принтери за общински и областни администрации

12:17 | 13.11.08 г.
Автор - снимка
Създател
МДААР получава 12,35 млн. лв. за компютри, електронни заседания и ремонти

Правителството одобри предложението на министъра на държавната администрация и административната реформа средствата от преизпълнението на приходите от продажба на дълготрайни активи по бюджета на МДААР към 30 септември да бъдат използвани отново за придобиване на дълготрайни материални активи, съобщи правителствената информационна служба.

Средствата са в размер на 12,35 млн. лв.

От тях 8 млн. лв. ще се използват за закупуване на копирна техника за общински и областни администрации и персонални и преносими компютри, принтери и многофункционални устройства за общински и областни администрации, съдебната система, МВР и системата на образованието.

1,2 млн. лв. ще се използват за провеждане на безхартиени заседания на общински съвети и за системата за управление на опашките, 300 хил. лв. - за автомобили за нуждите на областните администрации, 2,85 млн. лв. - за основни ремонти и придобиване на дълготрайни материални активи за нуждите на областните администрации.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:34 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още