IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

За успеха, полезната информация и новите хоризонти

Събитието е насочено към млади хора, правещи първите стъпки в кариерното си развитие и търсещи възможно най-бързият път към най-полезната информация

12:27 | 27.10.08 г.
Автор - снимка
Създател
За успеха, полезната информация и новите хоризонти

Тазгодишният семинар за студенти по икономика и финанси в българските висши училища, организиран от фондация Александър, ще се проведе от 7 до 9 ноември, отново в рилската местност Гюлечица, съобщиха от фондацията.

Събитието е насочено към млади хора, правещи първите стъпки в кариерното си развитие и търсещи възможно най-бързия път към най-полезната информация. По време на семинара вниманието ще бъде насочено към това как да бъде откривана тази информация, как да се намират практични решения на проблеми в бизнеса и какво всъщност представлява успехът.

За разлика от други години приемът за участниците в семинара не е свързан с подготвянето на есе. Целта е да бъдат включени всички досегашни участници, които да продължат дискусиите и от предходните сбирки.

За заявяване на желание за участие е достатъчно да се изпрати мейл на адрес reunion@aleksanderfoundation.org, но тъй като местата все пак са ограничени, изискването е и да бъде приложено препис или копие от дипломата, за да може при необходимост да бъде направено класиране според успеха на кандидатстващите.

Крайният срок за заявяване на желание за участие е 18 часа на 29 октомври. Списъкът с участниците ще бъде получен от всеки кандидатствал на 31 октомври.


 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:02 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още