IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БФБ: От 1 януари сделките в реално време само след регистрация

Услугата ще остане безплатна за читателите на Investor.bg, с вече работещия модул за безплатните услуги сделки в реално време, портфейл, собствени обзори и стандартни обзори

12:49 | 25.09.08 г.
БФБ: От 1 януари сделките в реално време само след регистрация

Ако досега сте следяли търговията на БФБ-София в реално време от раздел Сделки или Компании, от 1 януари 2009 г. ще можете отново да я следите безплатно, но ще трябва да се регистрирате, стана ясно от среща в БФБ-София днес.

Промяната е валидна за всички разпространители на борсова информация в реално време, включително за чуждестранните разпространители като Блумбърг и Ройтерс и се въвежда във връзка с договора с Дойче Бьорзе.

За нерегистрирани потребители (и регистрираните, които не са влезли в профила си) сделките ще бъдат показвани с 15 минути забавяне. Същото ще е забавянето и за стойността на индексите, а регистрираните потребители ще ги виждат в реално време.

От 1 януари 2009 г. се прекратява достъпът до сделките на БФБ-София в реално време и достъпът до информация относно индексите без регистрация, съобщиха от борсата.

Investor.bg от няколко години предлага достъп до търговията в реално време чрез регистрация, като можете да създавате и портфейли, които да следят стойността на парите ви в реално време, можете да създавате собствени обзори или да ползвате стандатните обзори, включващи всички емисии или само компаниите от SOFIX, BG40, BGTR30 или BGREIT. Вече има няколко хиляди регистрации, а полето за влизане и регистрация е разположено на всяка страница на Investor.bg. Можете да разгледате услугите веднага, като се регистрирате тук.

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:12 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още