IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трейс открива представителство в Русия, за да работи по проекти в Сочи

Трейс Груп Холд заедно с още осем български строителни компании и Камарата на строителите е учредило дружество “Български строител”

13:33 | 24.09.08 г.
Трейс открива представителство в Русия, за да работи по проекти в Сочи

Трейс Груп Холд АД ще открие свое представителство в Русия за участие в инфраструктурните проекти за Зимната олимпиада в Сочи. Това съобщи директорът на холдинга за Руската федерация Димитър Атанасов след завръщането си от Седмия инвестиционен форум в Сочи, чрез съобщение до БФБ-София.

Трейс Груп Холд заедно с още осем български строителни компании и Камарата на строителите е учредило дружество “Български строител”. Обединението на холдинга с компаниите, чийто годишен оборот надхвърля 1 млрд. лева, има няколко основни цели: участие на дружеството в търгове за строителни обекти в олимпийското селище в Сочи, участие в търгове и за други обекти в руската страна и утвърждаване на международния пазар и трупане на опит с олимпийски обекти.

От началото на днешната борсова сесия акциите на Трейс Груп бележат ръст от 1,39% до 73 лв. за брой.
 

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:53 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още