IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Телефон и сайт приемат сигнали за корупция по програмите на фонд Земеделие

Времето за записа на всеки разговор е ограничено до 3 минути

13:05 | 23.09.08 г.
Автор - снимка
Създател
Телефон и сайт приемат сигнали за корупция по програмите на фонд Земеделие

От днес в Държавен фонд „Земеделие“ започна да функционира „Горещ телефон”, с номер 0700 10 616, на който гражданите ще могат да подават 24 часа в денонощието сигнали за измами и корупционни практики, свързани с Програмите и мерките за подпомагане, които се прилагат от фонда, съобщиха от институцията.

Също от днес започва да работи и електронен адрес - signali@dfz.bg, на който се приемат сигнали за нередности.

Сигналите на „Горещия телефон“ за абонати на БТК от цялата страна ще се таксуват на цената на един градски разговор. Абонатите на мобилни и други фиксирани мрежи ще заплащат разговора според своя тарифен план.

Линията на „Горещия телефон“ е снабдена с технически устройства и софтуер, които осигуряват запис на обажданията чрез автоматично записващо устройство. Времето за записа на всеки разговор е ограничено до 3 минути. При свързване с горещата линия автоматично се включва съобщение, последвано от сигнал, след който се записва телефонното обаждане. Телефонният номер и електронният адрес са обявени и на интернет страницата на фонда.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:15 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още