IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Българска роза Севтополис пусна в експлоатация цех за 480 хил. лв.

В цеха ще работят над 45 работници и служители

13:33 | 15.09.08 г.
Автор - снимка
Създател
Българска роза Севтополис пусна в експлоатация цех за 480 хил. лв.

Българска роза Севтополис АД пусна в редовна експлоатация цеха за фитохимично производство, съобщи дружеството чрез "Бюлетин Investor.bg". В цеха ще работят над 45 работници и служители, а капиталовложението, направено във връзка с експлоатацията на цеха, възлиза на 480 хил. лв.

Цехът, който е напълно реконструиран и модернизиран с нови производствени мощности, е част от новооткрития наскоро завод за производство на фармацевтични субстанции от растителен произход. Заводът представлява част от производствения цикъл на Българска роза Севтополис АД и е уникален по рода си модул за преработка на лечебни растения до лекарствени субстанции. Сградата на завода е с разгъната застроена площ от 1580 кв. м.

До момента за днес 21 акции на дружеството са сменили притежателите си при средна цена от 1,48 лв. за акция, като това представлява 5,14 на сто ръст по позицията.

Свързани компании:

Българска роза-Севтополис АД(4BJ)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:15 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още