IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Търговията с новите акции на Билборд стартира другата сряда

Билборд увеличи капитала си от 7,5 млн. лв. на 15 млн. лв. със собствени средства чрез издаване на 7,5 млн. акции с номинал 1 лев

10:59 | 09.09.08 г.
Търговията с новите акции на Билборд стартира другата сряда

Акциите от увеличението на капитала на Билборд АД ще бъдат въведени за търговия на 17 септември, сряда, сочи съобщение на БФБ-София.

Билборд увеличи капитала си от 7,5 млн. лв. на 15 млн. лв. със собствени средства чрез издаване на 7,5 млн. акции с номинал 1 лев.

На 5-ти септември Билборд откри новата печатна база в бизнес център Bee Garden, гр. Варна.

Изграждането на новата печатна база във Варна е първа стъпка към позициониране на компанията на друг пазар и създаване на предпоставки за развиване на дейността й в международен аспект. Намеренията на Билборд АД са посредством новата печатна база да се превърне във водещ регионален център за обслужване на клиентите от Източна и Североизточна България в областта на дигиталния печат, а до края на годината – и в областта на офсетовия печат, се казва в съобщението.

Инвестициите в широкоформатен дигитален печат са с общ размер на 1,1 млн. евро – изцяло собствени средства. Инвестицията е чрез дъщерното Дигитал Принт ЕООД.

До момента на днешната борсова сесия са изтъргувани 530 акции от капитала на Билборд на цени между 5,33 и 5,48 лева.
 

Свързани компании:

Билборд АД(BBRD)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:59 | 04.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още