IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Системи за охрана и видеонаблюдение на изложение в София от 11 септември

Около 100 изложители и подизложители от България, Великобритания, Русия, Франция, Швеция, САЩ и др. се представят в тазгодишното издание на международната специализирана изложба „Защита и сигурност“

14:33 | 08.09.08 г.
Автор - снимка
Създател
Системи за охрана и видеонаблюдение на изложение в София от 11 септември

От 11 до 13 септември 2008 г. за шести пореден път в Интер Експо и Конгресен Център – София ще се проведат международната конференция „Сигурността в Югоизточна Европа. Публично-частното партньорство и критичната инфраструктура“ и международната специализирана изложба „Защита и сигурност“. Медиен партньор на двете събития е Investor.bg.

Експерти по управление на системите за сигурност, парламентаристи, представители на различни европейски структури, учени, представители на изпълнителната и местната власт, неправителствени и граждански организации в продължение на два дни ще дискутират върху актуални проблеми на сигурността и критичната инфраструктура.

Около 100 изложители и подизложители от България, Великобритания, Русия, Франция, Швеция, САЩ и др. се представят в тазгодишното издание на международната специализирана изложба „Защита и сигурност“.

Сред експонатите са интегрални системи за сигурност, видеонаблюдение и контрол на достъпа, комуникационни мрежи, защитно облекло и лични предпазни средства, екипировка за аварийно-спасителна дейност и др. Важен сектор в тазгодишното издание са противопожарната и пожарогасителната техника. Интерес представляват пожарогасителните инсталации с нови гасителни агенти, които не нарушават озоновия слой, обясниха организаторите.

Експозиционното разнообразие допълват интегрирани системи за централизирана охрана и предаване на данни, инфрачервени и видеодомофонни системи, преносими металдетектори, логистични осигурителни опаковки за банкноти, монети и класифицирана информация, системи за автоматично разпознаване на регистрационните номера на автомобили и паркинг системи.

Посетителите ще се запознаят и със специализирани транспортни средства – среден клас, аварийно–спасителни автомобили, допълват организаторите на изложението.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:38 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още