IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

КФН вписа Болкан Пропърти Инструментс като публично дружество

Емисията е в размер на 650 000 лева, разпределени в 65 000 броя обикновени безналични акции с право на глас, с номинална стойност 10 лева

13:30 | 28.08.08 г.
КФН вписа Болкан Пропърти Инструментс като публично дружество

На свое заседание днес Комисията за финансов надзор (КФН) вписа Болкан Пропърти Инструментс АДСИЦ-София като публично дружество в регистъра на КФН, както и емисията акции на дружеството с цел търговия на регулиран пазар, съобщи КФН.

Емисията е в размер на 650 000 лева, разпределени в 65 000 броя обикновени безналични акции с право на глас, с номинална стойност 10 лева всяка и представлява съдебнорегистрирания капитал на дружеството.

Учредители на Болкан Пропърти Инструментс АДСИЦ са „Невел - П” ООД със 70% от капитала, ДФ „Ти Би Ай Хармония” с 15 % и ДФ „Ти Би Ай Динамик” с 15%.

Основният пазар, към който дружеството се насочва, е пазарът на имоти в България с търговско, административно, жилищно, спортно/развлекателно и ваканционно предназначение, включително общественообслужващи, производствени, складови, курортни, вилни, ваканционни сгради и съоръжения, в т.ч. изграждане, отдаване под наем и покупко-продажба.

 

Свързани компании:

Болкан Пропърти Инструментс АДСИЦ(BLCA)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:06 | 25.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още