IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Загасиха пожара в Кремиковци

Пораженията на запалилия се трансформатор са големи, така че той няма да може да бъде възстановен

17:02 | 26.08.08 г.
Автор - снимка
Създател
Загасиха пожара в Кремиковци

Около 16,00 беше загасен напълно възникналият около 13,00 часа по-рано днес пожар на трансформатор на Кремиковци, съобщиха за Investor.bg от комбината. Към момента дори не се забелязвал пушек в района на комбината. Пострадали при инцидента няма.

Пораженията на трансформатора са големи, така че той няма да може да бъде възстановен.

Токът в Кремиковци не е спирал по време на пожара и никое от производствата не е било преустановено, работниците и служителите не са напускали работните си места .

Материалните щети от инцидента фактически се изразяват в унищожаването на трансформатора, като скоро ще бъде установен и финансовият размер на щетите.

От РИОСВ – София констатираха при извършена проверка на място, че няма опасност от замърсяване на околната среда след пожара.

Стационарните автоматични станции в кварталите „Дружба“ и „Надежда“ не показват превишение на пределно допустимите концентрации на вредни вещества в атмосферния въздух.

Свързани компании:

Кремиковци АД /в несъстоятелност/(4KW)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:13 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още