IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

КФН вписа акциите на ФЕЕИ и Агро Финанс

Емисията е в резултат от увеличаване на капитала на дружеството от 650 хил. лв. на 972,3 хил. лв. и е в размер на 322,3 хил. лв.

14:01 | 19.08.08 г.
КФН вписа акциите на ФЕЕИ и Агро Финанс

Комисията за финансов надзор вписа в публичния регистър емисия акции с цел търговия на регулиран пазар, издадени от Фонд за енергетика и енергийни икономии – ФЕЕИ АДСИЦ - София, съобщиха от  комисията.

Емисията е в резултат от увеличаване на капитала на дружеството от 650 хил. лв. на 972,3 хил. лв. и е в размер на 322,3 хил. лв., разпределена в същия броя обикновени акции, с номинална стойност 1 лев всяка една.

КФН вписа в публичния регистър емисия акции с цел търговия на регулиран пазар, издадени от Агро Финанс АДСИЦ - София. Емисията е в резултат от увеличаване на капитала на дружеството от 16,14 млн. лв. на 32,22 млн. лв. и е в размер на 16,08 млн. лв., разпределена в същия броя обикновени акции, с номинална стойност 1 лев всяка една.

 

Свързани компании:

Агро Финанс АД(AGF)

Фонд за енергетика и енергийни икономии - ФЕЕИ АДСИЦ(FEEI)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:08 | 03.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още