IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Булгаргаз отстрани аварията на газопровода си край Правец

Непрекъснатостта на газоподаването за времето на ремонта беше осигурена чрез т.нар. "байпас" на повредения участък на тръбата

10:23 | 14.08.08 г.
Автор - снимка
Създател
Булгаргаз отстрани аварията на газопровода си край Правец

Към 20:30 часа снощи „Булгартрансгаз” ЕАД отстрани аварията на националния газопровод, собственост на дружеството, съобщиха от газовата компания.

Аварията възникна на 11 август сутринта в участък от газопровода, намиращ се близо до с. Правешка Лакавица (община Правец), в планинска местност.

Тогава уредите на компанията са отчели слабо изтичане на газ, което не представлява никаква опасност за хората, но така или иначе мястото на аварията е отдалечено от населени места. От Булгаргаз поясниха, че непрекъснатостта на газоподаването за времето на ремонта е осигурена чрез т.нар. "байпас" на повредения участък на тръбата.

Специализирани екипи на Булгаргаз в понеделник незабавно започнаха работа по отстраняване на повредата, която вече приключи успешно, уточнвяват от компанията.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:13 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още