IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Няма извънредно положение в Кремиковци

Доставките на природен газ са в количества, които не застрашават производствения цикъл, заявиха от пресцентъра

14:24 | 30.07.08 г.
Автор - снимка
Създател
Няма извънредно положение в Кремиковци

В Кремиковци не се случва нищо извънредно, съобщиха от пресцентъра на комбината по повод днешното изявление на Ренета Петрова, зам.-председател на федерация „Металици“ към КНСБ, че ръководството на Кремиковци е обявило извънредно положение заради намалено подаване на природен газ.

Доставките на природен газ са в количества, които не застрашават производствения цикъл, заявиха от пресцентъра, предаде БТА.

Не е нарушена доставката на природен газ на МК Кремиковци АД, съобщиха и от РИОСВ-София след направена проверка.

„Във връзка с излязлата информация за спиране на доставките на природен газ за МК „Кремиковци“ АД РИОСВ-София се свърза с металургичния комбинат. Получено е уверение, че на този етап не е нарушена доставката на газ“, се посочва в съобщението.

На 3 юли РИОСВ-София е дало предписания на Кремиковци при всяка промяна в подаването на природен газ към металургичния комбинат да бъдат незабавно уведомени столичната РИОСВ, както и другите компетентни институции.

Свързани компании:

Кремиковци АД /в несъстоятелност/(4KW)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:48 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още