IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Трейс Груп Холд с нов проект за 24 млн. лв.

Продължителността на строителния период е 18 месеца, като проектът ще се финансира от Международна банка за развитие и реконструкция

17:55 | 23.07.08 г.
Трейс Груп Холд с нов проект за 24 млн. лв.

Фонд „Републиканска пътна инфраструктура” определи Сдружение „Трейс – Плевен” с водещ партньор Трейс Груп Холд АД за изпълнител на проекта Рехабилитация на пътната инфраструктура, Лот 2 – Северозападна и централна северна област, съобщи дружеството чрез БФБ-София.

Общата дължина на пътя, който ще се ремонтира е 44,6 км., а стойността на договора е 24 304 118 лева.

Строителните и възстановителните работи ще се изпълняват по формата на Договорните условия на Международния съюз на консултант – инженерите ФИДИК. Проектът е част от Програмата за ремонт и рехабилитация на транзитната пътна мрежа в Р. България – Проект „Транзитни пътища V”.

Проектът включва земни работи, включващи изкопи, дренажи, разваляне на съществуваща асфалтобетонова настилка и основа от трошен камък, фрезоване, асфалтови работи, пътни работи, включващи изпълнение на основни пластове от зърнести материали, полагане на основа за банкети, бетонови бордюри, монтаж на стоманена предпазна ограда, хоризонтална маркировка и веритикална сигнализация, ремонт на настилката и пътното тяло и ремонтни работи на големи съоръжения и др.

Продължителността на строителния период е 18 месеца, като проектът ще се финансира от Международна банка за развитие и реконструкция.

Днес акциите на Трейс Груп Холд добавиха 1,77% до 115 лева.
 

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:01 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още