IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

11 Oбщи акционерни събрания през седмицата

На 10 юли акционерите на ОЦК ще гласуват за обединяване с Горубсо-Мадан АД

08:27 | 07.07.08 г.
Автор - снимка
Създател
11 Oбщи акционерни събрания през седмицата

През настоящата седмица ще се проведат Oбщите акционерни събрания на 11 публични дружества.

За днес (7 юли) са насрочени редовните Годиши общи събрания на Тодоров АД и СИИ Имоти, а за утре – пренасроченото ОСА на Индустриална Холдингова компания.

На 9 юли (сряда) акционерите на Розахим ще гласуват за 8-кратно увеличение на капитала със собствени средства на дружеството до 513 312 лв. със собствени средства на дружеството. На 9 юли ще се проведе и редовното годишно ОСА на Хюндай финанс АДСИЦ, на което ще бъде гласувано решение за прекратяване дейността на дружеството и обявяването му в ликвидация.

За 10 юли пък е насрочено Общо събрание на акционерите на Оловно-цинков комплекс, на което ще се гласува за възлагане на Управителния съвет на дружеството да предприеме действия за обединяване дейността на ОЦК АД с Горубсо-Мадан АД.

На 10 юли ще се проведе и ОСА на Исперих-БТ, а за 11 юли са насрочени ОСА на Блек Сий Инвестмънт АДСИЦ, Асенова крепост АД, ИД Капман капитал АД и Чугунолеене АД.

На 11 юли е и последната дата за търговия с правата от трикратното увеличение на капитала на Форуком имоти АДСИЦ до 1,43 млн. лв. Също в петък ще се проведе и аукцион за неизползваните права от увеличението на капитала на Ексклузив Пропърти АДСИЦ от 7 998 144 на 9 452 352 лева.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:17 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още