IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Дъщерно дружество на Билборд със сертификат за инвестиции клас А

Сертификатът е за проекта на дружеството за изграждане на нова печатна база за листов и ролен печат в гр. Костинброд

16:06 | 02.07.08 г.
Дъщерно дружество на Билборд със сертификат за инвестиции клас А

Българска агенция за инвестиции към Министерство на икономиката и енергетиката издаде сертификат за инвестиция клас А на Хиитсет ЕООД, гр. София, което е 100% собственост на Билборд АД, съобщи Билборд чрез Бюлетин Investor.bg.

Сертификатът е за проекта на дружеството за изграждане на нова печатна база за листов и ролен печат в гр. Костинброд.

Сертификатът е издаден въз основа на съответно подадено заявление от Хиитсет на основание чл. 19 и чл.20, ал.1, т.1 от Закона за насърчаване на инвестициите и е с валидност до 1 юли 2011 г.

Хиитсет е с капитал от 5 000 лева, разпределен в 50 дяла, всеки на стойност 100 лева. Предметът на дейност на дружеството ще е офсетов ролен печат, дигитален печат, реклама, сделки с интелектуална собственост, лизинг, внос, износ, както и всякакви други сделки, които не са забранени със закон.

Миналия месец акционерите на Билборд гласуваха за увеличение на капитала на компанията от 7,5 млн. лв. на 15 млн. лв. чрез преобразуване на част от резервите на дружеството в капитал.

За първото тримесечие на годината Билборд отчете ръст от 46 на сто в консолидираните продажби и печалба на годишна база до съответно 5,64 млн. лв. и 394 хил. лв.

Днес нямаше сделки с акциите на Билборд.

Свързани компании:

Билборд АД(BBRD)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:05 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още