IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

ОСА на Свиневъдство-Стамболово гласува за покриване на загубата от резерва

Средства от Фонд "Резервен" в размер на 170 хил. лв. да бъдат изпозлвани за покриване изцяло на загубата от 2007 г. и непокритата загуба от минали години

15:10 | 27.06.08 г.
Автор - снимка
Създател
ОСА на Свиневъдство-Стамболово гласува за покриване на загубата от резерва

Средства от фонд "Резервен" в размер на 170 хил. лв. да бъдат изпозлвани за покриване изцяло на загубата от 2007 г. и непокритата от минали години загуба са решили в сряда на Общо събрание акционерите на Свиневъдство-Стамболово АД, става от съобщение, публикувано от БФБ-София.

Съгласно материалите от годишното приключване, Свиневъдство-Стамболово АД не отчита положителен финансов резултат за 2007 г. Текущата загуба възлиза на 154 хил. лв., а непокритата от минали години загуба е в размер на 16 хил. лв.

Покриването на загубата със средства от фонд "Резервен" е възможно, тъй като средствата във въпросния фонд надхвърлят значително законоустановения минимум.

До момента за днес няма сключени сделки с книжата на дружеството. За последно те са се търгували на 9 април на ниво от 0,80 лв.

Свързани компании:

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:50 | 05.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още