IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Първа ветроходна регата за купата на БФБ-София

17:19 | 20.06.08 г.
Автор - снимка
Създател
Първа ветроходна регата за купата на БФБ-София

Участие в първата у нас ветроходна регата за купата на БФБ-София – това е предизвикателство, което отправят към представителите на инвестиционната общност Българска фондова борса – София и Клубът на журналистите ААА. 

Регатата ще се проведе на язовир Искър в два поредни дни – на 12 и 13 юли, с яхти клас „ЕПСИЛОН” по олимпийска дистанция. Надпреварата е отборна, с по трима състезатели в една лодка.

За тези, които нямат опит във ветроходството, е организиран 20-часов курс на обучение в двата поредни уикенда преди състезанието - 28‐29 юни и 5‐6 юли.

Курсът е с преференциалната цена от 200 лв. без ДДС, но само за първите 20 записали се. Останалите, които се решат по‐късно, също ще имат възможност да участват, но на цена от 350 лв. без ДДС.

Компаниите и институциите, които искат да имат свой отбор на състезанието, ще може да излъчат отбор от трима свои служители, които да се състезават в лодка с логото на работодателя си.

Заявки за участие в събитието (като състезатели или публика) се приемат на електронната поща или телефона на организаторите на събитието от агенция ААА Комюникейшънс – office@aaa‐comm.bg, 02 987 00 06 02 987 02 43. Необходимо е да предоставите име и фамилия, месторабота и длъжност, състезанието, в което искате да участвате, телефон и имейл.

Медиен партньор на събитието е Investor.bg.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:06 | 30.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още