IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Акционерите на Инвестор.БГ одобриха конвертируеми облигации до 2,5 млн. лв.

Според Закона за публично предлагане на ценни книжа при емитране на конвертируеми облигации се издават права, подобно на процедурата при увеличение на капитал с парични вноски

13:40 | 29.05.08 г.
Акционерите на Инвестор.БГ одобриха конвертируеми облигации до 2,5 млн. лв.

Акционерите на Инвестор.БГ АД гласуваха за издаването на конвертируеми облигации до 2,5 млн. лв. със срок до 5 г., като овластиха Съвета на директорите да предприеме всички необходими действия и решения във връзка с публичното предлагане на емисията и определянето на параметрите по издаването й, показва публикация в Бюлетин Investor.bg.

Според Закона за публично предлагане на ценни книжа при емитране на конвертируеми облигации се издават права, подобно на процедурата при увеличение на капитал с парични вноски.

На 500 лв. месечно беше определено възнаграждението за 2008 г. на Председателя на съвета на директорите, докато възнаграждението на останалите трима представители в борда бе определено на 480 лв./месечно.

Печалбата на дружеството за 2007 г., в размер на 362 хил. лв. бе заделена за фонд "Резервен" и за покриване на загуби от предходни периоди.

На събранието са присъствали 17 лица, включително две чрез пълномощни, като са били представени общо 53,14% от капитала или 637 335 акции.

Авторът е служител на дружеството. Авторът притежава акции от дружеството.

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:41 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още