IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Кремиковци се дистанцира от изявления на Александър Томов

Всички бизнес решения, взети от Александър Томов от името на Кремиковци след 4 февруари 2008 година, се считат за негови персонални решения

14:27 | 23.04.08 г.
Автор - снимка
Създател
Кремиковци се дистанцира от изявления на Александър Томов

Александър Трифонов Томов няма пълномощия да представлява Кремиковци, защото Управителният съвет на дружеството, с решение от 4 февруари 2008 г., го освободи от длъжността главен изпълнителен директор.

Това се казва в съобщение на Гунтупали Джаганадам, главен изпълнителен директор на комбината, по повод продължаващи контакти и изявления на Александър Томов от името на Кремиковци.

Всички бизнес решения, взети от Александър Томов от името на Кремиковци след 4 февруари 2008 година, се считат за негови персонални решения и комбинатът няма да носи отговорност за задължения и последствия от какъвто и да било характер, се уточнява в съобщението.

На пресконференция на 8 февруари от ръководството на синдикалните организации КНСБ и КТ Подкрепа обвиниха Томов, че стои в основата на продажби на активи и земя на Кремиковци, които са важни за производството на комбината, през предходните седмици.

Днес акциите на комбината поевтиняха с 2,07 на сто до 16,16 лв. за брой при прехвърлени в две сделки 73 дяла.

Свързани компании:

Кремиковци АД /в несъстоятелност/(4KW)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:30 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още