IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Дъщерно на Билборд подаде документи за сертификат за инвестиция клас „А“

Документите са подадени с оглед предстоящото реализиране на проекта за изграждане на нова печатна база в гр. Костинброд

16:48 | 18.04.08 г.
Дъщерно на Билборд подаде документи за сертификат за инвестиция клас „А“

Хиитсет ЕООД, което е 100% собственост на Билборд АД е представило необходимите документи в Българска Агенция за Инвестиции за получаване на сертификат за инвестиция – клас “А”, съгласно изискванията на Закона за насърчаване на инвестициите /ЗНИ/, съобщи Билборд чрез „Бюлетин Investor.bg“.

Документите са подадени с оглед предстоящото реализиране на проекта за изграждане на нова печатна база в гр. Костинброд.

Хиитсет ЕООД е с капитал от 5 000 лева, разпределен в 50 дяла, всеки на стойност 100 лева. Предметът на дейност на Хиитсет ЕООД ще е офсетов ролен печат, дигитален печат, реклама, сделки с интелектуална собственост, лизинг, внос, износ, както и всякакви други сделки, които не са забранени със закон.

За миналата година консолидираният финансов резултат на Билборд АД е нетна печалба на стойност 5,173 млн. лв., което 3 пъти повече в сравнение с консолидираната печалба за 2006 г.

Днес книжата на Билборд изгубиха минималните 0,09% до 10,89 лева при изтъргувани 17 273 лота.

 

Свързани компании:

Билборд АД(BBRD)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:26 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още