IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Пак протести в Кремиковци

От синдиката посочват, че заплатите за февруари и март, както и парите за безплатна храна за ноември, декември и януари не са изплатени

13:56 | 14.04.08 г.
Автор - снимка
Създател
Пак протести в Кремиковци

Работниците в „Кремиковци“АД ще подновят протеста си пред административната сграда на дружеството от утре, съобщават от КТ „Подкрепа“.

От синдиката посочват, че заплатите за февруари и март, както и парите за безплатна храна за ноември, декември и януари не са изплатени.

Според КТ „Подкрепа“ преговорите за дейността на „Кремиковци“ трябва да се ускорят.

По информация от Министерство на икономиката и енергетиката в момента интерес за закупуване на металургичния комбинат имат седем компании, като с три от тях се водят „активни преговори“. Една от тези три компании е Арселор Митал на Лакшми Митал, брат на настоящия мажоритарен собственик на комбината Прамод Митал.

До момента на днешната борсова сесия нямаше сключени сделки с книжата на комбината. За последно търговия с акциите на дружеството имаше на 10 април, когато по позицията минаха 34 броя на цена от 17,50 лв.

Свързани компании:

Кремиковци АД /в несъстоятелност/(4KW)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 19:41 | 30.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още