IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Промени в устава на Трейс груп предвиждат издаване на привилегировани акции

Освен това се предвиждат промени в устава, съгласно които капиталът на Трейс груп да може да бъде увеличаван до 20 пъти

16:00 | 04.04.08 г.
Промени в устава на Трейс груп предвиждат издаване на привилегировани акции

Трейс груп холд АД-Стара Загора свиква редовно Общо събрание на акционерите на 21 май, на което ще се гласува по проект за промяна на устава на компанията, съобщи Трейс Груп чрез БФБ-София.

Съгласно промените, за които ще се гласува на ОСА, дружеството ще може да издава и привилегировани акции, с изключение на такива, които дават право на повече от един глас или на допълнителен дивидент или право на допълнителен ликвидационен дял.

Освен това се предвиждат промени в устава, съгласно които капиталът на Трейс груп да може да бъде увеличаван до 20 пъти с решение на Съвета на директорите чрез издаване на нови акции, в продължение на 5 години.

Друга точка от дневния ред на ОСА предвижда промяна в седалището и адреса на управление на гр. София, бул. „ Джеймс Баучер” № 71.

Нетната консолидирана печалба на Трейс Груп Холд за 2007 г. възлезе на 7,03 млн. лв., което представлява повишение от 42,6% на годишна база.

Днес книжата на инфраструктурната компания добавиха 1,74 на сто до 114,31 лева.
 

Свързани компании:

Трейс Груп Холд АД(T57)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:02 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още