IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Усмивки от старите ленти? Не, виртуални, и то 5 милиона

Snimka.bg е абсолютен лидер в сегмента – вече с 5 милиона съхранени снимки

11:56 | 27.03.08 г.
Автор - снимка
Създател
Усмивки от старите ленти? Не, виртуални, и то 5 милиона

Колко снимки можем да поберем в един албум? На колко човека можем да ги покажем, без да превърнем въпросния албум в свой постоянен спътник? С колко албума трябва да се снабдим, за да избегнем хаоса в персоналната си фотогалерия – един за пътуването до Италия, втори за почивката на море, трети за купоните в петък вечер...?

За всичко си има решение; за подобна фото-главоблъсканица изходът е виртуален, доказан в практиката и се казва Snimka.bg. За мнозина сайтът за подреждане и разглеждане на снимки е отдавна познат - той е предпочитан онлайн каталог за 110 хил. автори, споделящи визуално своите интереси и преживявания в 220 хил. албуми.

Възможността за качване на 5 снимки едновременно, любопитният за всички фото-новости форум, разнообразните категории, където всеки може да открие темата, която го вълнува са само щрихи от онлайн портрета на Snimka.bg.

Сайтът е абсолютен лидер в сегмента – вече с 5 милиона съхранени снимки - и би могъл да конкурира всяка една картинна енциклопедия. Екзотични страни, живописни места в България, семейни празници, домашни любимци – тук можете да намерите всичко, представено нагледно и изчерпателно.

Ако сте един от 50-те хиляди посетители дневно, не се впечатлявате от 5-милионни рекорди и искате да увеличите визуалното разнообразие в сайта, Snimka.bg очаква и Вашите снимки.

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:05 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още