IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Техномебел с рекорден брой участници

От 26 до 30 март 2008 година в Интер Експо и Конгресен Център – София се провежда за седми път най-голямата специализирана изложба за материали, машини и оборудване за дървообработване и мебелно производство

14:40 | 24.03.08 г.
Техномебел с рекорден брой участници
От 26 до 30 март 2008 г. в Интер Експо и Конгресен Център – София се провежда за седми път най-голямата специализирана изложба за материали, машини и оборудване за дървообработване и мебелно производство – Техномебел. Изложението се осъществява с медийната подкрепа на Investor.bg, организатори са Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост и Агенция Булгарреклама.

11 500 кв. м са заети с експонати на повече от 430 изложители и подизложители от 24 държави - Германия, Австрия, Италия, Турция, Гърция, Чехия, Полша и други.

Интересът на български и чуждестранни компании към изложението Техномебел е напълно оправдан, за което говори и фактът, че заетите изложбени площи са нараснали с 20% в сравнение с предходното издание, над 85% от миналогодишните изложители участват отново, а новите компании са 52.

Дебют на Техномебел правят 21 компании от Република Турция, които се представят с национално участие. Международния облик на изложението допълва и колективният щанд на 10 фирми от Италия, организирани от Италианския институт за външна търговия и ACIMALL.

Експонатите на седмото издание на изложението са разположени в 5 изложбени зали.

Богат е изборът на машини за производство на дограма, кантиращи машини, комбинирани дървообработващи машини, сушилни камери за дървесина, шлайфмашини, финишни машини, циркулярни триони, машини за раздробяване на дунапрен и др.

В три от залите са демонстрирани MDF и ПДЧ профили, HPL ламинати, шперплат, технически и естествени фурнири, ламиниран и естествен паркет, каси за интериорни врати, детайли за столове, преградни стени, парапети, первази и др.

Интерес за професионалистите представляват и разнообразната гама от висококачествени лепила, високотехнологични лакове, екологични масла, бои, разредители, оцветители и абразивни материали за мебелното производство и декоративен мебелен обков.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:51 | 12.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още