IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Огромен интерес към ски състезанието на инвестиционната общност в събота

„Интересът тази година е огромен. Запитвания за състезанието имаме още от месец февруари“, коментираха организаторите

16:51 | 19.03.08 г.
Автор - снимка
Създател
Огромен интерес към ски състезанието на инвестиционната общност в събота

Ски и сноуборд състезанието на инвестиционната общност в Боровец тази събота се очертава да премине с рекорден брой участници за инициативата до момента, съобщиха за Investor.bg организаторите на традиционната вече проява – агенция ААА Комюникейшънс.

Досега за участие в надпреварата за купата на БФБ-София са се записали около 60 души, като има представители на банки и инвестиционни посредници, публични компании, борсата, Агенция за приватизация, специализирани медии.

„Интересът тази година е огромен. Запитвания за състезанието имаме още от месец февруари“, коментираха организаторите.

Надпреварата, която е подкрепена от Инвестбанк, Еврохолд и ФеърПлей Пропъртис АДСИЦ, ще се проведе на пистата пред хотел „Рила”, като „Бороспорт” си запазва правото да премести трасето на „Маркуджик”, в случай че снегът е недостатъчен. Трасето ще бъде подредено като за гигантски слалом.

Участниците ще бъдат разделени в три стартови групи: ски – мъже, ски – жени и сноуборд. Всеки състезател има право да направи две спускания – по едно в двата манша, като за крайното класиране се взима под внимание по-доброто от двете времена.

За тези, които няма да ползват собствен транспорт, е организиран автобус, тръгващ от София за Боровец от Стадион „Васил Левски“ в 08:00 часа. За повече информация и записвания – телефони 02 987 00 06, 02 987 02 43 и мейл
office@aaa-comm.bg.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:02 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още