IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Традиционното ски състезание за купата на БФБ е на 22 март

Очакват повече от 50 състезатели, представители на поне 20 отбора да застанат на старта в дисциплината гигантски слалом

17:29 | 14.03.08 г.
Автор - снимка
Създател
Традиционното ски състезание за купата на БФБ е на 22 март

На 22 март (събота) в курорта Боровец за трети пореден път ще бъде проведено ски състезанието за купата на Българска фондова борса-София с медийното партньорство на Investor.bg. По покана на Клуба на журналистите ААА отново ще се събере инвестиционната общност, за да посрещне заедно пролетта, на пистата пред хотел „Рила”.

Очаква се повече от 50 състезатели, представители на поне 20 отбора да застанат на старта в дисциплината гигантски слалом. Отделно ще се състезават мъжете и жените, а трета стартова група е запазена за почитателите на сноуборда.

Всеки ще има право да се спусне по два пъти и да участва в класирането с най-доброто си време, уточни Андрей Аспарухов от агенция „ААА комюникейшънс”, която е съорганизатор на събитието.

В случай на проблеми със снежната покривка състезанието може да бъде „качено” на 2 500 м в местността „Маркуджиците”, уточни Георги Кочов, спортен директор на „Бороспорт”.

Участниците в състезанието могат да се записват в срок до 20 март на телефони 02 987 00 06, 02 987 02 43 и на електронната поща office@aaa-comm.bg.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:56 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още