IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

КФН разпореди Кремиковци да назначи ДВИ до 14 дни

Досегашният ДВИ - Огнян Атанасов е избран за член на УС на Кремиковци, като КФН не е уведомена за назначаване на друго лице за връзки с инвеститорите

17:32 | 11.03.08 г.
КФН разпореди Кремиковци да назначи ДВИ до 14 дни
Комисията за финансов надзор (КФН), разпореди на управителния орган на Кремиковци АД-София в 14-дневен срок да назначи по трудов договор директор за връзки с инвеститорите, съобщиха от комисията.

След като Надзорният съвет на Кремиковци е избрал предишния директор връзки с инвеститорите - Огнян Атанасов за член на Управителния съвет на комбината, то КФН не е уведомена за назначаване на друго лице на тази длъжност.

Вчера в. Стандарт съобщи, че сделка за Кремиковци ще има до седмица, но по-късно от пресцентъра на дружеството опровергаха информацията. Според съобщението на Кремиковци през следващите три месеца от комбината очакват Merrill Lynch да осъществи ангажимента си по откриване на стратегически партньор.

Днес книжата на металургичния комбинат изгубиха 0,47% до 16,9 лева, като по позицията минаха 5 013 лота.

Свързани компании:

Кремиковци АД /в несъстоятелност/(4KW)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:11 | 01.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още