IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

И МТел готов за преносимостта

Операторът разработи условията и реда за предоставяне на услугата „Преносимост на номерата” и ги отрази чрез изменения в Общите си условия

17:43 | 10.03.08 г.
Автор - снимка
Създател
И МТел готов за преносимостта
М-Тел има готовността да въведе преносимостта от 11 април 2008 г., в случай че техническите тестове между трите мобилни оператора бъдат успешно приключени, съобщиха от компанията.
По-рано днес от Globul също обявиха готовността си за въвеждане на преносимостта на номерата.

Операторът разработи условията и реда за предоставяне на услугата „Преносимост на номерата” и ги отрази чрез изменения в Общите си условия за взаимоотношения с крайния потребител, се казва в съобщението.

Промените са в изпълнение на изискванията на Функционалните спецификации на Комисията за регулиране на съобщенията (КРС).

Днес М-Тел внесе писмо в КРС, с което дава за сведение проекта за изменение и допълнение на Общите си условия. Новите Общи условия ще бъдат публикувани до края на деня в интернет страницата на оператора.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:12 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още