IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Globul с готовност за преносимостта на номерата от 14 април

Трите мобилни оператора М-тел, Глобул и Вивател подписаха процедурата за преносимост на мобилните номера на 25 февруари

16:43 | 10.03.08 г.
Автор - снимка
Създател
Globul с готовност за преносимостта на номерата от 14 април
Мобилният оператор Globul ще има готовност да предложи услугата преносимост на номерата на 14 април 2008 г., в случай че тестовете, които компанията провежда с другите мобилни оператори, бъдат успешни, съобщиха от компанията.
 
От днес принципите за ползване на услугата „Преносимост на номерата” са част от новите Общи условия за ползване на услугите на GLobul, които вече са публикувани на корпоративната интернет страница на компанията. Компанията ще уведоми всички свои клиенти за промените в Общите условия.

Във връзка с някои публикации в българската преса, в които се твърди, че Globul възнамерява да възпрепятства успешното въвеждане на преносимостта на мобилните номера, като въвежда автоматично подновяване на договорите си и нови неустойки в договорите си, от компанията заявяват, че няма да прилагат автоматичното подновяване на индивидуалните договори, без преди това клиентите да бъдат изрично уведомени.

Трите мобилни оператора М-тел, Глобул и Вивател подписаха процедурата за преносимост на мобилните номера на 25 февруари.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:52 | 24.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още