IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Кремиковци: Очакваме до три месеца да имаме стратегически партньор

От комбината опровергаха официално информация в медиите, че до седмица комбинатът ще има нов собственик

15:02 | 10.03.08 г.
Автор - снимка
Създател
Кремиковци: Очакваме до три месеца да имаме стратегически партньор
Кремиковци е в преговори с правителството на България от 1 март 2008 г. и изчаква финално решение от тяхна страна, което, както разбираме, ще бъде позитивно относно функционирането на комбината в пълен капацитет в следващите три месеца.

Това се казва в официално опровержение, изпратено от комбината до медиите, в което се отхвърля статията и съответните новини за нов собственик на Кремиковци, публикувана в днешния брой на вестник Стандарт.

През тези три месеца се очаква Merrill Lynch да осъществи ангажимента си по откриване на стратегически партньор, се казва още в опровержението.

Според източник на вестника сделка за Кремиковци ще има до седмица. Подобна теза е потвърдил и украинският посланик у нас Виктор Калник, се казва в статията. Константин Жеваго е почти сигурният нов собственик на комбината, заяви дипломатът в Сандански в събота, пише още Стандарт.
 
 
Днес акциите на дружеството добавиха 0,95 на сто до 16,98 на сто при прехвърлени 1198 броя.

Свързани компании:

Кремиковци АД /в несъстоятелност/(4KW)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 02:38 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още