IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Swiss пуска всекидневни полети от София до Цюрих от 30 март

Откриването на линията е обусловено от нарасналия пътнически трафик между България и Швейцария

14:33 | 10.03.08 г.
Swiss пуска всекидневни полети от София до Цюрих от 30 март
Швейцарският национален превозвач Swiss International Air Lines пуска всекидневни полети от София до Цюрих от 30 март 2008 г., съобщиха от авиокомпанията.

Swiss е част от Lufthansa Group, която обяви плановете си за пускане на новата линия през ноември миналата година.

Полетът от София е в 17.00 ч. и пристига в Цюрих в 18.20 ч. местно време. Самолетът от Цюрих е в 13.00 ч. и каца на летище София в 16.15 ч местно време. Линията ще се обслужва от самолети Ербъс A319.

Решението за откриване на линия до София се обуславя от фактора, че България се превръща в притегателен център за много швейцарски компании, както и от увеличаването на трафика между двете страни, заявяват от превозвача.

Swiss обслужва 75 дестинации по целия свят от централата в Цюрих и от летищата в Базел и Женева. Превозвачът разполага с флотилия от 73 самолета.

За да отбележат началото на новата дестинация, от Swiss ще предлагат промоционални цени от 79 евро за билет в икономична класа и 379 евро в бизнес класа (без включени летищни такси), съобщават още от компанията.
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:02 | 10.09.22 г.
Най-четени новини

Коментари

Финанси виж още