IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Създават работна група за уреждане на задълженията на Кремиковци

Главният изпълнителен директор на Кремиковци Гунтупали Джаганадам е предложил едномесечен план, в който предприятието да заработи с пълен капацитет

16:33 | 07.03.08 г.
Автор - снимка
Създател
Създават работна група за уреждане на задълженията на Кремиковци
Възможностите за уреждане на задълженията на металургичния комбинат Кремиковци към Булгаргаз, НЕК и БДЖ са били дискутирани днес на среща между УС на Кремиковци, представители на синдикатите към комбината и ръководствата на държавните дружества, инициирана от Министерството на икономиката и енергетиката, съобщиха от министерството.

На срещата е взето решение за създаване на работна група, която да продължи разговорите на експертно ниво в късния следобед днес. Експертът, посочен от министерството в работната група, е Велин Филипов.

Главният изпълнителен директор на Кремиковци Гунтупали Джаганадам е предложил едномесечен план, в който предприятието да заработи с пълен капацитет и да започне да погасява своите задължения.
 
Днес акциите на Кремиковци поскъпнаха с 3,25 на сто до 16,82 лв. средна цена при изтъргувани 3018 броя.

Свързани компании:

Кремиковци АД /в несъстоятелност/(4KW)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:01 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още