IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нови правила във форума на Investor.bg

Седем години след старта на Investor.bg темите във форума на сайта са над 10 000, а регистрираните участници – близо 12 000

10:05 | 07.03.08 г.
Автор - снимка
Създател
Нови правила във форума на Investor.bg

Рубриката „Коментари” на Investor.bg е един от най-големите специализирани форуми в българското интернет пространство. Форум, успял да се превърне във фактор при взимането на инвестиционни решения. Място за намиране на информация за търгуваните дружества на БФБ, за движението на основните валути, тенденциите в най-печелившите индустрии. Арена на чести сблъсъци на интереси. Място, следено много внимателно от институции като КФН, БФБ и други.

Седем години след старта на Investor.bg темите във форума на сайта са над 10 000, а регистрираните участници – близо 12 000.

Модерацията на подобен форум се превръща в истинско предизвикателство, особено като се има предвид, че всекидневно информация от „Коментари” получават над 8 000 потребители.

На фона на безспорните предимства на форума през последните месеци станахме свидетели и на съзнателни нападки срещу доброто име и имиджа на институции и частни лица. Това ни накара да променим част от правилата в него, за което се надяваме да ни подкрепите.

Най-важното правило, за което ще следим, е недопускане на стил, който руши имиджа и доброто име на институции, фирми и частни лица.

Естествено ще насърчаваме и допускаме критиката, но само ако тя е аргументирана и в стил, който не е обиден. За това кой стил е обиден последната дума ще имат модераторите и техните решения няма да подлежат на обсъждане.

През следващите дни новите правила ще влязат в сила, като те ще бъдат включени към общите условия за ползване на форума. Ще се радваме на обратна връзка и конструктивни предложения за това как заедно да направим вашите „Коментари” в Investor.bg още по-интересни и полезни.

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:15 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още