IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БТК с нова организационна структура

Създават се три различни направления – за домашни клиенти, бизнес клиенти и продажби на едро

14:22 | 04.03.08 г.
Автор - снимка
Създател
БТК с нова организационна структура
Управителният съвет на Българска телекомуникационна компания (БТК) прие нова структура на компанията, става ясно от съобщение на дружеството.

Създават се три различни направления – за домашни клиенти, бизнес клиенти и продажби на едро.

Трите нови структури ще бъдат подкрепяни от едно направление за обслужване на клиентите, което ще може да разпознава пълния профил телекомуникационни услуги, които всеки клиент използва, обясниха от БТК.

Любов Кирилова ще оглави пазара на домашните клиенти, а бизнес клиентите ще бъдат поети от Нейчо Величков. Грант Гайп ще ръководи обслужването на клиентите. Нов Главен търговски директор ще ръководи тези направления, като в преходния период Бернар Москени, заедно с Гари Радклиф, ще координират дейността им.

Новата организационна структура влиза в сила от началото на този месец.

По време на днешната борсова сесия нямаше сделки с акциите на дружеството. За последно те се търгуваха на 29 февруари, когато бе отчетено повишение от 12,36% по позицията до средна цена от 10 лв. за брой.

Свързани компании:

БТК АД (отписана)(5BT)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:36 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още