IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg

Билборд изгражда нова печатна база в Костинброд чрез ново дъщерно дружество

Предстои вписване на новото дружество в търговския регистър

16:25 | 25.02.08 г.
Билборд изгражда нова печатна база в Костинброд чрез ново дъщерно дружество
Съветът на директорите на Билборд АД е взел решение за учредяване на дъщерно дружество Хиитсет ЕООД с цел реализиране на проекта за изграждане на новата печатна база в Костинброд, става ясно от съобщение на компанията, публикувано в „Бюлетин Investor.bg“.

Дружеството ще е 100% собственост на Билборд АД и ще е с капитал от 5 000 лева, разпределен в 50 дяла, всеки на стойност 100 лева. Предметът на дейност на Хиитсет ЕООД ще е офсетов ролен печат, дигитален печат, реклама, сделки с интелектуална собственост, лизинг, внос, износ, както и всякакви други сделки, които не са забранени със закон.

Предстои вписване на новото дружество в търговския регистър.

В проспекта на дружеството бе записано, че Билборд възнамерява да изгради нова печатна база, като през 2008 г. е предвидено изготвянето на пълна проектна и техническа документация и поставяне на началото за изграждане на необходимата инфраструктура.
Планираните инвестиции по това направление на първо време ще са на стойност 250 хил. лв. Билборд АД отчете нетни неконсолидирани приходи от продажби за 2007 г. в размер на 15,9 млн.лв., което представлява 74% ръст в сравнение с 2006 г.
 
Очакваната нетна неконсолидирана печалба на Билборд за 2007г. е 4,7 млн.лв. при 1,5 млн.лв. за 2006 г.
 
Днес акциите на дружеството се понижиха с 0,92% до 8,58 лв. при прехвърлени 10 281 лота.

Свързани компании:

Билборд АД(BBRD)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:44 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още