IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да оценяваме компаниите, в които инвестираме?

Поради големия интерес към предишните няколко събирания на клуба този път решихме да поканим повече от един гост

15:11 | 14.02.08 г.
Автор - снимка
Създател
Как да оценяваме компаниите, в които инвестираме?

На 21 февруари, четвъртък, ще се проведе поредната среща на Клуб Investor.bg. Поради големия интерес към предишните няколко събирания на клуба този път решихме да поканим повече от един гост.

Двама анализатори от отдела за инвестиционно банкиране на ОББ - Галина Димитрова и Иван Цолев, ще засегнат темата за ролята на финансовите показатели и коефициенти при взимането на инвестиционни решения, а Емил Райков, изпълнителен директор и председател на Съвета на директорите на „Агрия Груп Холдинг” АД ще запознае инвеститорите с вижданията си по темата „Стратегиите като най-важен елемент при оценката на една компания“.

Така членовете и гостите на Клуб Investor.bg ще имат възможност да се запознаят с няколко метода, чрез които могат да анализират компаниите, в които имат намерение да инвестират. Методи, които ще им помогнат да опознаят по-добре бизнеса и перспективите пред съответните дружества.

Срещата на инвестиционната общност ще се проведе от 18:30 часа в зала Арена на хотел Арена ди Сердика, намиращ се на адрес София 1000, ул. Будапеща 2-4. Входната такса за членове на клуба е 10 лв., а за гости - 15 лв.

Участие за срещата, както и желание за членство в Клуб Investor.bg можете да заявите директно от тук.

За повече информация: Христо Петков, e-mail: h.petkov@investor.bg, тел. 812 9 810; GSM: 0898 711 719.

Свързани компании:

Инвестор.БГ АД(IBG)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 13:09 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още